Verbinding tijdens het balance yourself retreat

Afgelopen weekeind was het weer zover! Jeroen @jeroenrodenburg en Marleen @your.innersparkle over de Ruigeweg-vloer! Deze dag stond in het teken van jezelf in balans brengen door middel van Stress release BRTT ademsessies en het trainen van de Fundamentals van Wim Hof. Samen verbinden, loslaten, de diepte in en grenzen verleggen. Kwetsbaar zijn en buiten je comfort zone stappen. Ieder voor zichzelf met de veiligheid van de uitmuntende begeleiding en de groep. In de foto’s is te zien hoe verbinding in de groep ontstaat. Zo mooi! Na alle adem-inspanningen werd de late lunch van @brasseriedekeuken ENORM gewaardeerd! (Staande ovatie) Vervolgens werd de dag afgesloten met het ijsbad.
Wil je ook samen met iemand deze dag komen ervaren? Leren hoe je op een veilige manier stress en spanning kunt loslaten uit jouw lichaam? Hoe je adem kunt gebruiken om je immuunsysteem te versterken en je fitter te gaan voelen? Zin om deze uitdaging aan te gaan en in een ijsbad te stappen?
Meld je aan, voor de eerstvolgende retreat op 20 november, via een DM naar Marleen @your.innersparkle of Jeroen @jeroenrodenburg.

Fotografie en content: Marjon Hoogervorst

Vorige
Vorige

Het is GELUK(T)!

Volgende
Volgende

Sacred Sisterhood by Claudia Ligthart - INQI Yoga