Bed & Bos

In de zomermaanden juli en augustus is onze yurt beschikbaar als (ik noem het) Bed&Bos.

Onze prachtige yurt, gelegen in een privébos, is het ultieme toevluchtsoord voor rust en verbinding met de natuur en heeft tegelijkertijd de zee en de duinen, de Westfriese omringrijk en het pittoreske stadje Schagen binnen handbereik .

Jje ontwaakt 's ochtends met het zachte gefluit van vogels op de achtergrond. Terwijl je de deur van de yurt opent, omarmt de frisse boslucht je zintuigen. Je geniet van een rustig ontbijt op de vlonder, omringd door de natuur, afgesloten van de buitenwereld.

Je hebt talloze mogelijkheden om je dag in te vullen. Op slechts een steenworp afstand bevindt zich de prachtige stranden van Hargen aan Zee, Petten, Sint Maartenszee en Callantsoog, waar je kunt zonnen, zwemmen in de verkwikkende golven of een verfrissende wandeling kunt maken door de duinen en langs de kustlijn. Ook het Zwanenwater is een prachtig natuurgebied om te wandelen.

Als je liever wat meer cultuur wilt opsnuiven, is het pittoreske stadje Schagen op 5 km afstand. Wandel door de charmante straatjes, bezoek de leuke winkeltjes en de lokale markt op donderdagochtend en geniet van een heerlijke maaltijd in een van de gezellige restaurants.

Terug in de rust van het bos, kun je jezelf onderdompelen in de sereniteit van de natuur. De hangmat is een idyllische plek om even helemaal weg te zakken en te genieten van het moment. Dit is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen, een goed boek te lezen of gewoon te dagdromen.

's Avonds keer je terug naar de comfortabele warmte van de yurt. Laat jezelf zakken in de zachte kussens en dekens terwijl je geniet van een goed boek of een meditatiesessie om helemaal tot rust te komen. 's Nachts, wanneer je onder een sterrenhemel ligt , val je in slaap met de geluiden van het bos als slaapliedje.

Bed&Bos biedt een unieke ervaring waarbij je de drukte van het dagelijks leven achter je kunt laten en kunt genieten van de pure schoonheid van de natuur. Het is een toevluchtsoord voor jezelf, je partner, je vriend(in) of gezin, waar je kunt ontspannen, herstellen en de innerlijke rust kunt vinden die je verdient. Laat jezelf verwelkomen door de magie van het bos en laad jezelf op in onze prachtige yurt. Je verdient deze bijzondere ervaring van Bed&Bos.

KIDS MEE???
Het bos is een grote speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en de natuur kunnen ontdekken. Ze kunnen rondcrossen op de skelter en bij warm weer kunnen ze verkoeling vinden in het zwembad of in de zwembaden & -meren in de omgeving..

Daarnaast zijn er in de nabije omgeving leuke uitstapjes te maken die perfect zijn voor gezinnen. Breng een bezoek aan het Land van Fluwel, een avontuurlijk park waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Of verken een dierenpark Hoenderdaell in Anna Palowna (15 min rijden) en geniet van een verborgen en fascinerend dierenrijk midden in wat oorspronkelijk ons Waddengebied was. De pluktuin is ook een geweldige optie, waar kinderen hun eigen bloemen of fruit kunnen plukken.

Er zijn talloze mogelijkheden voor gezinsuitjes in de omgeving van Bed&Bos, zodat zowel kinderen als volwassenen een onvergetelijke tijd kunnen beleven.

Enkele praktische weetjes:

  • sanitaire voorzieningen op ons terrein aanwezig, aangesloten op riool en waterleiding

  • we hebben stroom in de yurt

  • in de yurt is bestek, borden, glazen aanwezig

  • in de yurt staat een waterkoker voor het zetten van koffie en thee

  • buiten staat een @vuurLAB buitenkookkachel waar je op kan koken, bbq-en of wokken

Interesse? Stuur me een DM en vraag naar onze beschikbaarheid.

#bosbaden #yurt #bedenbos #indenatuur #kamperen #YurtExperience #NatureRetreat #BedenBos #YurtLife #RusticGetaway #NomadicLifestyle #FamilyFriendly #NatureConnection #SerenityInNature #EscapeToTheWild #CulturalHeritage #TraditionalLiving #CozyYurt #BackToNature #UnwindAndRelax #YurtBeleving #NatuurRetraite #BedenBos #YurtLeven #RustiekeGetaway #NomadischeLevensstijl #Gezinsvriendelijk #Natuurverbinding #RustInDeNatuur #OntsnappingAanDeDrukte #TraditioneelLeven #GezelligeYurt #TerugNaarDeNatuur #OntspanningEnRust


Vorige
Vorige

Impact met jouw content

Volgende
Volgende

Online Ticket Services