Online Ticket Services

Wil jij een praktische tool voor de aankoop van tickets van jouw event, workshop of retreat? Hoe eenvoudig het werken met de speciaal daarvoor ontworpen tools als bijvoorbeeld Chipta, Hipsy, Calendly, Eventbrite. Er zijn wat verschillen in kosten, inhoud community en marketing. Dus kijk en voel vooral wat bij jou past, waar hij bij gebaar bent.

Een hele mooie is Hipsy. Hipsy is het platform dat gaat over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Dit platform is eigenlijk een levendige concious community waar gedeelde wensen en interesses verbinden. De events worden per thema onderverdeeld, zodat je jouw workshop/retreat snel ziet bij de zoekende doelgroep. De kosten liggen op 80 cent per ticket en 35 cent per boeking. Je kan ervoor kiezen of deze kosten door jou of door jouw klant betaald wordt. Er is een app waar je de gastenlijst meteen op ziet en de administratie van de verkoop van je tickets kan met één druk op de knop naar je boekhouder. Na je retreat kunnen je gasten een review geven. Op naar de volgende retreat! ;)

Calendly is wat zakelijker, engels talig en meer een agenda tool waar je evenementen en ook afspraken in gezet kunnen worden. Je zet bijvoorbeeld brainstormsessies open en mensen kunnen dat meteen bij je boeken. Voor een basic gebruik is het gratis. Maar wil je het meer gepersonaliseerd, of heb je een gedeelde of meerdere agenda’s dan neem je een abonnement voor 8 dollar per maand. De afspraken kunnen geconnect zijn met Google Meet, Microsoft Teams, Zoom, Slack en andere online vergader tools.

Chipta zit hier weer een beetje tussenin. Het is een mooie tool waarin je ook je uitnodiging en tickets mooi kan vormgeven. Met een QR code op je uitnodiging kan men de ticket aanschaffen. En de kosten per aangekochte ticket zijn 50 cent ex BTW.

Een gemeenschappelijk voordeel is minder administratie en meer focus op je event!

#retreatorganiseren #workshoporganiseren #onlineticket #managementevent #administratie

PS op de foto een uitnodiging van een (inmiddels plaatsgevonden) retreat van Inez Koopman en Anke Jabroer

Vorige
Vorige

Bed & Bos

Volgende
Volgende

Iets organiseren?