Fashion shoot Moofers Salon

Wat een heerlijke dag was het gisteren! De eerste fashionshoot op onze shootlocatie aan de @ruigeweg! Jennifer van Haastert heb ik vorig jaar leren kennen toen onze zoon Milan Groen een aantal maanden zijn smiley schilderijen exposeerde in haar winkel Moofers Clothing.

Jennifer ontwerpt sustainable mode in kleine oplage: Tijdloze kleding die zowel casual als zakelijk is, met net dat extraatje in de details. Ze verkoopt dit in haar eigentijdse winkel aan de Toussaintkade 22 in Den Haag.

Op een koude sombere dag in februari kwam er ineens een vrolijk appje van Jennifer binnen vanuit het zonnige Bonaire: “zou ik mijn volgende brandshoot bij jou aan de Ruigeweg kunnen doen? Ziet er zo gaaf uit!”. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. We klusten er flink op los om alles in het gareel te krijgen voor onder andere deze mooie shoot. In het bos hebben wij verschillende plekjes gecreëerd die te gebruiken zijn in een outdoor thema voor een fotoshoot of filmproductie. Hooibalen, een yurt, gestapelde houtblokken, schommels, bunkers, mooie paden en plekjes. In no time was het 18 april en reed team Moofers het terrein op.

Het was mooi om te zien hoe alles samenviel. Sustainable fashion, prachtige modellen en visagiste die heel bewust werken vanuit hun mooie waarden en normen, wij als locatie die zoveel mogelijk hergebruikte materiaal gebruikt (marktplaats is een hele grote leverancier van ons) en het bos het bos laten zijn in al zijn pracht.

De zon werkte lekker mee en een dag shooten in het bos met dit weer?! Iedereen wil zo’n werkplek!

Bekijk de reel op Instagram en de backstage foto’s:

Veel dank aan team Moofers!
@moofersclothing
Fashionfotograaf: @byannickmeijer
Model Elize: @elizebeen
Model Manouk: @manoukvsa
Make up: Caroline Lamet @societybones
Logistiek: @robbiekoene
Lokatie: @ruigeweg / @marjonhoogervorst

Vorige
Vorige

Zweethut ceremonie