Relax & Rise YOGA retreat

Onlangs vond de eerste one day retraite by Lynet van Stoked about yoga, plaats op ons terrein. Wat een gave dag! Na de eerste Yin les en de ademsessie zie ik de deelnemers uit de yurt komen waar de emoties van de gezichten af te lezen zijn. Zo te zien gebeuren er mooie dingen! Het is tijd voor de lunch van @brasseriedekeuken! Het ziet er allemaal heerlijk uit! Na de lunch en een wandeling door het bos wordt de Relax & Rise retreat verder vervolgt met een yang les waarbij met adem en meditatie geflowd wordt. Aan het eind van de dag spreek ik een aantal zeer voldane deelnemers. Wat was het een bijzondere en waardevolle dag!

Naar aanleiding van de enquete van Lynet ontvingen we hele mooie recensies, een selectie: “Intens en fijn”, “Het was in 1 woord geweldig. Een hoop tranen gelaten, maar ook weer opgeladen. De lunch was ook geweldig. Het was een droom plek voor dit evenement.”, “In één woord top!”

Bedankt Lynet en Frank, voor jullie vertrouwen om de eerste retreat bij ons te organiseren. Hopelijk volgend jaar weer!

Zin om een retreat te verzorgen aan de Ruigeweg? Informeer naar de mogelijkheden. De yurt is te huur voor yogalessen, meditaties, workshops, ademcoaching, noem maar op! Dit alles met de alle elementen binnen handbereik en midden in de natuur. Veel mensen zeggen ons, wanneer we door het bos lopen, hier wil ik de hele dag wel zijn! Kom het ervaren en voelen en geef het door aan jouw cliënten. Ben je geïnteresseerd in een les of wil je een keer meedoen aan een retraite? Hou dan de agenda in de gaten op onze website! Fijn weekeind allemaal! 🌟

Vorige
Vorige

Workshop Wim Hof Fundamentals & Stress Release BRTT adem sessies

Volgende
Volgende

Zweethut ceremonie