Iets organiseren?

Een dag ècht contact maken met jezelf, een duik nemen in je eigen lichaam met de adem als tool. En dan na een heerlijke lunch, een dip in het ijsbad. Dit is het “Balance yourself retreat” van Jeroen en Marleen.
Wij genieten van de energie van de groep, de enthousiaste deelnemers, de facilitators, het bos, de zon en de warmte van het vuur. Ik noem mezelf weleens gekscherend de Paparazzi Spaceholder: de hele dag in de weer met koffie en thee, lunch , tuinslangen om het ijsbad te vullen, hout voor het vuur, wc rollen aanvullen, tussendoor content maken... In mijn hoofd maak ik plannen voor de toekomst van de Ruigeweg. Heerlijk in de buitenlucht! Op deze manier probeer ik alle zorgen uit handen te nemen van degenen die de retreat bij ons organiseert, zet ik een fijne energie neer, een veilige en open ruimte waarin alles er kan en mag zijn zoals het is. Iedereen die bij ons iets organiseert werkt op een andere manier, wij proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op jouw manier.

Heb je plannen om een mooie retreat, teamsessie, workshop of training te organiseren en voel je dat onze plek daar mooi bij past? De yurt met haar ronde vorm en vuur in het midden, ons privé bos, de bomen, het terrein met rijke geschiedenis en de voelbare bijzondere energie. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Facts:
- Het bos geeft veel privacy.
- Onze yurt is voorzien van 10 yogamatten, 10 meditatiekussens, 12 fleecedekens, kachel in het midden en stroom.
- Hout voor het stoken is inbegrepen, op verzoek maken we de vuurschaal voor de yurt aan, zodat je kan lunchen bij het vuur.
- In de zomer lunchen we meestal aan een lange tafel op een ander plekje in het bos.
- In de yurt staat een krat met voldoende servies en bestek.
- We hebben een sanitairvoorziening op ons terrein, 75 meter lopen van de yurt.
- Thee (en soms ook koffie) staat klaar.
- Lunch is eventueel beschikbaar via Brasserie de Keuken.
- We nodigen jouw deelnemers ook echt uit om door het bos te wandelen, wandelen of dwalen: forest bathing noemen ze dat ook wel.
- Als je verder wil wandelen, loop je zo door naar het Ananasbos.
- Op onze site staan ook mooie overnachtingsmogelijkheden in de buurt.
- Op ons terrein kan je eventueel ook bivakkeren in je eigen tentje of camper.
- We zitten op 5 km afstand van het strand van Sint Maartenszee, 7 km van Petten, 7 km van Callantsoog en 5 km van het centrum van Schagen.
- Op verzoek maak ik content om jouw retreat volgende keer weer goed onder de aandacht te kunnen brengen. Dan heeft men meteen een beeld bij wat je doet en wat de locatie brengt.

En last but not least: we hebben al prachtige reviews mogen ontvangen van fascilitators die jou voor zijn geweest: lees hier.

Vorige
Vorige

Online Ticket Services

Volgende
Volgende

Potluck